Kehysasiantuntemus

Hankitko silmälaseja ensimmäistä kertaa, hankitko monitehoja tai haluatko päivittää ilmettäsi?

Oli tilanteesi mikä tahansa, kokeneiden ja ammattitaitoisten optikkojemme avulla löydät valikoimastamme tyyliisi sopivat ja sinulle istuvat kehykset ja niihin laadukkaat linssit.

Näöntarkastukset

Teemme näöntutkimukset ammattitaidolla ja kerromme näkökyvyn parantamisen eri vaihtoehdoista ja sinulle parhaasta ratkaisusta.

Parhaiten varmistat itsellesi sopivan ajan näöntarkastukseen varaamalla sen etukäteen joko liikkeessämme, soittamalla tai sähköpostilla.

Lisäksi palveluihimme kuuluu

silmälasien huollot, korjaukset ja varaosat

reunahiontapalvelut

oheistuotteet, kuten piilolasinesteet ja silmälasien puhdistustuotteet

Henkilökunta

Optikko Heiniöllä sinua palvelevat Suvi Salo ja Minna Haavisto. Rakastamme asiakaspalvelua ja jokainen päivämme sisältää onnistumisia ihanien asiakkaiden löytäessä juuri omanlaisensa silmälasit.

Meille on tärkeää, että näet hyvin ja näytät hyvältä! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan valikoimaamme.

Suvi ja Minna

Optikko Heiniön tarina

Optikko Heiniö on yksityinen, ketjuista riippumaton optikkoliike, joka on perustettu jo vuonna 1952, ja palvellut asiakkaita samalla tutulla nimellä jo lähes 50 vuoden ajan.

Optometristi Suvi Salo osti liikkeen marraskuussa 2015 Kristiina Saarelalta, joka toimi liikkeen yrittäjänä vuodesta 1991. Liikkeen perusti ja nimesi optikko Lasse Heiniö.

Optikko Heiniö jatkaa Tampereella laadukkaan valikoiman ja iloisen palvelun optikkoliikkeenä, josta jokainen löytää tyylikkäät ja yksilölliset kehykset ja tasokkaat linssit.

Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt näöntutkimukset, näöntarkastukset ja silmälasien huollot.

Varaa aika näöntarkastukseen

044 983 9183
[email protected]

Yhteystiedot

Kyttälänkatu 9
33100 Tampere

Puhelin 044 983 9183

[email protected]

Aukioloajat

ma – pe 10 – 17.30

la 10 – 14

Voit myös soittaa ja sopia
yksityisen ostoshetken myymälässämme.