Kehysasiantuntemus

Hankitko silmälaseja ensimmäistä kertaa, hankitko monitehoja tai haluatko päivittää ilmettäsi?

Oli tilanteesi mikä tahansa, kokeneiden ja ammattitaitoisten optikkojemme avulla löydät valikoimastamme tyyliisi sopivat ja sinulle istuvat kehykset ja niihin laadukkaat linssit.

Näöntarkastukset

Teemme näöntutkimukset ammattitaidolla ja kerromme näkökyvyn parantamisen eri vaihtoehdoista ja sinulle parhaasta ratkaisusta.

Parhaiten varmistat itsellesi sopivan ajan näöntarkastukseen varaamalla sen etukäteen joko liikkeessämme, soittamalla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Lisäksi palveluihimme kuuluu

silmälasien huollot, korjaukset ja varaosat

reunahiontapalvelut

oheistuotteet, kuten piilolasinesteet ja silmälasien puhdistustuotteet

Henkilökunta

Optikko Heiniöllä sinua palvelevat Suvi ja Tuula. Rakastamme asiakaspalvelua ja jokainen päivämme sisältää onnistumisia ihanien asiakkaiden löytäessä juuri omanlaisensa silmälasit.

Meille on tärkeää, että näet hyvin ja näytät hyvältä! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan valikoimaamme - lupaamme tarjota sinulle samalla herkullisen kahvin.

Suvi Salo

Suvi on Optikko Heiniön yrittäjä ja valmistunut optometriksi 2008.

Alan kokemusta Suvi on kerryttänyt vuodesta 2004 lähtien useissa Helsingin liikkeissä, mutta sopivan tilaisuuden tarjouduttua Suvi päätti palata juurilleen Tampereelle ja jatkaa nyt yrittäjänä vuonna 1952 perustetun Optikko Heiniön toimintaa.

Suvin visuaalinen silmä ja kauneuden jano näkyvät liikkeen upeassa, itse poimitussa valikoimassa. Vapaa-ajalla Suvi keskittyy täysillä äidin hommiin pienen vauhdikkaan lapsensa kanssa

Tuula Kapanen

Tuulalla on optikko-, piilolasi- ja työnäköpätevyys sekä kattava alan kokemus, mm. 14 vuoden yrittäjyys Iloiset Silmät -optikkoliikkeessä. Tuula on myös tehnyt hyväntekeväisyystyötä Suomen World Visionin matkoilla käymällä viisi kertaa Keniassa ja kerran Perussa tekemässä näöntarkastuksia ja etsimässä asiakkailta saaduille käytetyille laseille uudet kantajat - intohimoa alaan löytyy! Vapaa-ajalla Tuulan voi bongata kuubalaisten tanssien pyörteistä, kirjan ääreltä ja ulkoilemasta.

Optikko Heiniön tarina

Optikko Heiniö on yksityinen, ketjuista riippumaton optikkoliike, joka on perustettu jo vuonna 1952, ja palvellut asiakkaita samalla tutulla nimellä jo lähes 50 vuoden ajan.

Optometristi Suvi Salo osti liikkeen marraskuussa 2015 Kristiina Saarelalta, joka toimi liikkeen yrittäjänä vuodesta 1991. Kristiina palkittiin Tampereen vuoden yrittäjänaiseksi vuonna 2002. Liikkeen perusti ja nimesi optikko Lasse Heiniö.

Optikko Heiniö jatkaa Tampereella laadukkaan valikoiman ja iloisen palvelun optikkoliikkeenä, josta jokainen löytää tyylikkäät ja yksilölliset kehykset ja tasokkaat linssit.

Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt näöntutkimukset, näöntarkastukset ja silmälasien huollot.

Varaa aika näöntarkastukseen

044 983 9183
optikko@optikkoheinio.fi

Yhteystiedot

Kyttälänkatu 9
33100 Tampere

Puhelin 044 983 9183

optikko@optikkoheinio.fi

Aukioloajat

ma – pe 10 – 17.30
launtaisin 10 – 14
kesälauantait suljettu

Voit myös soittaa ja sopia
yksityisen ostoshetken myymälässämme,
myös lauantaisin!