Kehysasiantuntemus

Hankitko silmälaseja ensimmäistä kertaa, hankitko monitehoja tai haluatko päivittää ilmettäsi?

Oli tilanteesi mikä tahansa, kokeneiden ja ammattitaitoisten optikkojemme avulla löydät valikoimastamme tyyliisi sopivat ja sinulle istuvat kehykset ja niihin laadukkaat linssit.

Näöntarkastukset

Teemme näöntutkimukset ammattitaidolla ja kerromme näkökyvyn parantamisen eri vaihtoehdoista ja sinulle parhaasta ratkaisusta.

Parhaiten varmistat itsellesi sopivan ajan näöntarkastukseen varaamalla sen etukäteen joko liikkeessämme, soittamalla tai sähköpostilla.

Lisäksi palveluihimme kuuluu

silmälasien huollot, korjaukset ja varaosat

reunahiontapalvelut

oheistuotteet, kuten piilolasinesteet ja silmälasien puhdistustuotteet

Henkilökunta

Optikko Heiniöllä sinua palvelevat Suvi Salo ja Minna Haavisto. Rakastamme asiakaspalvelua ja jokainen päivämme sisältää onnistumisia ihanien asiakkaiden löytäessä juuri omanlaisensa silmälasit.

Meille on tärkeää, että näet hyvin ja näytät hyvältä! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan valikoimaamme.

Suvi ja Minna

Suvi Salo ja Minna Haavisto

Suvi

Hersyvä ja työstään suurella intohimolla nauttiva persoona, joka janoaa kauneutta ja innostuu, kun asiakas löytää täydelliset kehykset itselleen.

Suvi päätyi alalle jo vuonna 2004 siskonsa vinkistä ja valmistui vuonna 2008 optikoksi. Vuosia Helsingin liikkeissä kokemusta kerrytettyä Suvi palasi perhekuvioiden myötä juurilleen Tampereelle ja päätyi jatkamaan Optikko Heiniön jo vuonna 1952 aloitettua tarinaa yrittäjänä.

Rennosti elämään suhtautuva, iloisella asenteella varustettu ja visuaalisesti kauniita asioita rakastava Suvi valikoi shampoopullotkin ulkonäön perusteella ja viettää vapaa-aikaansa poikansa, liikunnan sekä hyvien sarjojen parissa 🥰

“Parasta työssä ovat tyytyväiset ja ihanat asiakkaat. Innostun, kun asiakas löytää just hänen persoonaansa sopivat täydelliset silmälasit!”

Minna

Eloisa ja kauniita asioita rakastava tyyppi, jolle työssä on parasta tuottaa asiakkaalle iloa kauniilla ja persoonallisilla kehyksillä.

Minna on toiminut alalla jo vuodesta 2001 optikon opiskelut aloitettuaan ja alkujaan alassa kiehtoi se, että voi niin ikään hoitaa ihmistä. Optikon työ kun ei suinkaan ole vain näön tutkimusta tai muodin seuraamista — myös tunneälyä ja matemaattista ymmärrystä tarvitaan. Toistakymmentä vuotta pääkaupunkiseudulla optikon uraa tehneenä myös Minnan veri veti vanhaan kotikaupunkiin Tampereelle takaisin. Heiniö herätti mielenkiinnon persoonallisuudellaan työkaluja myöden ja Suvin kanssa heti hyvin synkattua työskentely jatkuikin täällä.

Vapaa-ajallaan monin tavoin liikkuva ja tyttären kanssa touhuileva Minna rakastaa matkustelua ja omaa sopivan tarkan luonteen, jotta työt hoituu just eikä melkein.

“On ihanaa, että työssäni saan olla kauniiden asioiden ja tuotteiden kanssa tekemissä. Parasta on tuottaa iloa asiakkaalle kauniilla, persoonallisilla ja sopivilla kehyksillä. Ja kun löytää parhaan näkemisen ratkaisun tarkalla näöntarkastuksella!”’

Optikko Heiniön tarina

Optikko Heiniö on yksityinen, ketjuista riippumaton optikkoliike, joka on perustettu jo vuonna 1952, ja palvellut asiakkaita samalla tutulla nimellä jo lähes 50 vuoden ajan.

Optometristi Suvi Salo osti liikkeen marraskuussa 2015 Kristiina Saarelalta, joka toimi liikkeen yrittäjänä vuodesta 1991. Liikkeen perusti ja nimesi optikko Lasse Heiniö.

Optikko Heiniö jatkaa Tampereella laadukkaan valikoiman ja iloisen palvelun optikkoliikkeenä, josta jokainen löytää tyylikkäät ja yksilölliset kehykset ja tasokkaat linssit.

Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt näöntutkimukset, näöntarkastukset ja silmälasien huollot.

Varaa aika näöntarkastukseen

044 983 9183
[email protected]

Korotonta maksuaikaa Resursbankin Näköasia-tilillä! Lue lisää tai täytä hakemus suoraan.

Yhteystiedot

Kyttälänkatu 9
33100 Tampere

Puhelin 044 983 9183

[email protected]

Aukioloajat

Palvelemme kesäajan 1.6. – 31.8.2024

arkisin klo 10 - 17.00.

La suljettu.