Linssit

Jatkuvasti kehittyvä linssiteknologia mahdollistaa yhä tarkemman näkemisen. Laadukkaat ja sinulle sopivat linssit ovat mukavat käyttää. Parhaista materiaaleista valmistettuun, hyvin suunniteltuun ja huolellisesti viimeisteltyyn kehykseen asennamme nykyaikaiset ja helppokäyttöiset linssit.

Me haluamme, että laseja on miellyttävä käyttää ja näet niillä hyvin, joten käytämme vain tunnetuimpien linssivalmistajien linssejä. Optikko Heiniö on luottanut ESSILORin laadukkaisiin silmälasilinsseihin jo vuodesta 1959, kun ensimmäinen VARILUXin moniteholinssi esiteltiin maailmalle. Essilor on maailman johtava silmälasilinssien valmistaja ja yksi suurimmista linssivalmistajista Pohjoismaissa. Essilorin lisäksi myymme HOYAn ja ZEISSin linssejä.

Piilolinssit

Laadukkaat piilolinssit ovat mukavat ja terveelliset käyttää. Piilolinssit on muotoiltu siten, että ne istuvat hyvin, ja linssien hapenläpäisykyvyn ansiosta silmät pysyvät kosteina koko käytön ajan. Piilolinssivalikoimastamme löydät vaihtoehtoja aina kertakäyttöisistä linsseistä pidempiaikaisiin kuukausilinsseihin.

Piilolaseilla voidaan korjata likinäköisyyttä, kaukonäköisyyttä, hajataitteisuutta ja aikuisnäköä. Tervetuloa tutustumaan – autamme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat piilolinssit eri toimittajiemme suuresta valikoimasta.

Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt näöntutkimukset, näöntarkastukset ja silmälasien huollot.

Varaa aika näöntarkastukseen

044 983 9183
[email protected]

Korotonta maksuaikaa Resursbankin Näköasia-tilillä! Lue lisää tai täytä hakemus suoraan.

Yhteystiedot

Kyttälänkatu 9
33100 Tampere

Puhelin 044 983 9183

[email protected]

Aukioloajat

Palvelemme kesäajan 1.6. – 31.8.2024

arkisin klo 10 - 17.00.

La suljettu.